WT Whitening Family Pack
WT Whitening Family Pack
Reviews | Review toevoegen

Met het Wittere Tanden Family Pack kunt u samen met het gezin genieten van een stralend witte lach. Wat is er immers leuker dan samen ongegeneerd kunnen lachen tijdens gezinsuitjes!

€ 143,20
€ 74,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wittere Tanden Whitening Family Pack


Met het Wittere Tanden Family Pack kunt u samen met het gezin genieten van een stralend witte lach. Wat is er immers leuker dan samen ongegeneerd kunnen lachen tijdens gezinsuitjes!

Pakketinhoud:
4x Wittere Tanden Whitening Formula t.w.v. €29,95 per stuk.
4x Wittere Tanden Whitening Tandenborstel t.w.v. €5,95 per stuk.
 

Wittere Tanden Whitening Formula


De Wittere Tanden Whitening Formula zorgt ervoor dat uw tanden aanzienlijk witter worden in een zeer korte tijd. Zo kunt u genieten van uw favoriete consumpties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tandaanslag of andere oneffenheden in het gebit.

Wat is de Wittere Tanden Whitening Formula?

De Wittere Tanden Whitening Formula is een natuurlijk product dat gebaseerd is op activated charcoal. Dit is een natuurlijk product afkomstig uit de bast van kokosnoten. Deze variant van koolstofpoeder zorgt er niet alleen voor dat oppervlakkige onzuiverheden op het gebit verwijderd worden, maar polijst tegelijkertijd ook het gebit. Dit resulteert in aanzienlijk wittere tanden. Door het feit dat de activated charcoal volledig natuurlijk is bent u ervan verzekerd dat er geen chemische en/of schadelijke stoffen in uw systeem terecht komen.

Hoe werkt de Wittere Tanden Whitening Formula?

De Wittere Tanden Whitening Formula is zeer makkelijk te gebruiken:
 • Stap 1: Plaats uw natte WT Whitening Tandenborstel in het poeder.
 • Stap 2: Poets uw tanden gedurende 2-4 minuten.
 • Stap 3: Spuug de charcoal uit en laat het poeder nog enkele minuten inwerken op het gebit.
 • Stap 4: Spoel de mond grondig.
 • Stap 5: Geniet van die wittere tanden en glimlach naar de spiegel!

Waarom de Wittere Tanden Whitening Formula?

Het grootste voordeel is de snelle werking van het product. Wij hebben ons testpanel 2 weken laten poetsen met de Wittere Tanden Whitening Formula en kunnen met vreugd mededelen dat iedereen in het panel vanaf heden met een stralende glimlach over straat loopt. Veel leden meldden ook dat zij zelfverzekerder zijn geworden doordat zij zich niet meer hoeven te schamen voor hun gebit. Naast wittere tanden zorgt het product ook voor een frisse adem, doodt het bacteriën en helpt het het tandvlees gezond te houden.

Ingrediënten

 • Activated Charcoal afkomstig uit de bast van kokosnoten
 • Natriumchloride
 • Calciumcarbonaat
 • Betonietklei 
 • Munt en pepermuntolie
 • Gemberwortelextract
Wittere Tanden Whitening Tandenborstel
Met zijn elegante uiterlijk en mileuvriendelijk karakter is deze tandenborstel onmisbaar voor een goede poetsbeurt. Doordat de zwarte borstelharen dezelfde kleur hebben als WT Whitening Formula zal deze minder zichtbaar afgeven dan op een witte tandenborstel.

Twijfel niet langer en haal dit voordeelpakket nu in huis voor nog wittere tanden!

Tip! Vervang uw tandenborstel altijd minimaal 1x per maand. Op deze manier reduceerd u de kans op bacteriën. Dit heeft dus een bevorderende werking op uw persoonlijke hygiëne.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews